SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

031 737 242

Skip to Content

Anja in Gašper: Ljubezen je ena nora zabava

Na prvem sestanku z nevesto mi je bilo vse popolnoma jasno…

Anja je čudovito srčno, vedno nasmejano dekle. Na prvem sestanku me je popolnoma pozitivno presenetila s stavkom: »Jaz hočem ful romantično poroko in en ful dober žur!«.  Njena do pike izdelana vizija poroke ni dopuščala niti najmanjše napake. Predvidela je vsak korak, vsak detajl. Pomislila je na prav vsako malenkost. Zato pri načrtovanju detajlov za njenio poroko, nisem imela veliko dela. Moja glavna skrb je bila njena pričakovanja in navdušenje realizirati in je ne razočarati.

Poroka je bila načrtovana za 6.6.2020. Ker je na vrhuncu priprav v našo deželo zavil Covid 19, smo do konca odlašali in v negotovosti rezervirali tudi rezervni datum, 8.8.2020. Štirinajst dni pred junijskim datumom se poroke sprostijo. Anjin načrt, vključno z deklišcino in fantovščino ni dopuščal napak. Odstopanje od vodila »Hočem ful hud žur«, ni prišlo v poštev in tako smo poroko prestavili na rezervni datum.

In ne boste verjeli, 6.6.2020 so se uprepi sprostili, 8.8.2020 pa ponovne grožnje z zaostritrili.

Kljub temu, da je bilo potrebno zmanjšati število svatov, so priprave tekle kot po maslu. Mislim, da so fotografije dovol zgovorne. Imela sta romantočno poroko in res fulll hud žur! Poroka je bila ena sama romantika in zabava.

Njuno foto zgodbo si lahko ogledate tudi na tej povezavi.

 

PRIČAKOVANJA SMO IZPOLNILI:

Lokacija : Hotel Polževo
Fotografije: Piqant 
Snemalka: Isa Gauvin
Pecivo: prijateljice

Galleries

Back To TopBack To Top