SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

031 737 242

Skip to Content

Lara in Miha: Zima je njuna druga ljubezen

Celo noč je snežilo. Zbudili smo se v jutro, ko je zima povedala svoje. Takoj mi je postalo jasno, da bo pot do Hotela na Krvavcu še pestra.

Na polovici poti sva bili z Nino, mojo desno roko, hitro sklepčni, da bo bolje in predvsem varneje, opremiti avto s snežnimi verigami. Takoj zatem se ob nama ustavi mlada družinica in nama priskoči na pomoč. HVALA. Prijazna gesta nama je polepšala jutro in pot sva nadaljevali z lahkoto.
Krvavec je bil zavit v meglo. Temperature pod ničlo. Veter je vrtinčil sneg, ki je rahlo naletaval. Vsem je bilo jasno, tudi velikim ljubiteljem zime, da dan ni ravno idealen za poroko. Pa vendar je to vseeno bil! In to kakšno!
Vzdušje na pripravah je bilo popolno. Obilica dobre volje med zbranimi in vsi željni zabave. Razpoloženje je bilo nalezljivo. Vreme ni nikogar prav nič motilo.
Vonj po sveže pečenih flancatih nas je žgečkal v nos, ko jez ženin Miha s solzami v očeh zagledal nevesto Laro. V smučarskih pancarjih je elegantno stopila v njegov objem. Po zaobljubah in poljubih sta si nadela poročne smuči in se s svati odsmučala do kapele na cerkveni obred.
Še ena nepozabna zimska pravljica, polna solz sreče, smeha, veselja in pravega zimskega smučarskega žura, ki je trajal do zgodnjih jutranjih ur.
Kaj je prineslo jutro, nam je vsem jasno, kaj ne? Svatje so se prebudili v čarobni sončni zimski dan.
Seveda so ga dobro izkoristili za smuko in se naužili zimskega sonca!
V ljubezni vreme res ne igra nobene vloge. Pokaže nam, da je ljubezen tista, ki šteje.

 

PRIČAKOVANJA SMO IZPOLNILI:

Cvetje in dekoracija: M detajl

Organizacija : nevesta Lara Humek

Lokacija : Hotel Krvavec

Prevoz : RTC Krvavec – gondola, sedežnica, snežni teptalec

Nevestina obleka: Sanjska obleka

Prstana: Zlatarstvo Koman

Glasba: Pop Deluxe

Foto: vrhunska Ana Gregorič

Slaščice: MAMAI in  MAMI( tašča)

Torta: slaščičarna Aurora

Galleries

Back To TopBack To Top