SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

031 737 242

Skip to Content

Živa in Peter: Kraška idila

Zgodba Eve in Alena se je zapisovala na poseben način. V bistvu se vse poročne zgodbe zapisujejo na poseben način vendar ta je bila še malce bolj drugačna. Sama sem ju spoznala šele na poročni dan.

E&A živita na Malti. Ker je Eva slovenka je svojim novim sorodnikom podarila nepozabno darilo. Lepote slovenije.

Svoj sanjski dan si je zamislila v neokrnjeni naravi na višini 1526m nad Domžalskim domom na Mali planini z pogledom na najlepše slovenske gore.

Organizacijo sta popolnoma prepustila Urški izTurbulenzze ( LINK ), ki je izbrala popolno ekipo, ki je že na vsezgodaj krepko zavihali rokave, da so stvari tekle kot morajo. In nas z minute v minuto puščale odprtih ust.

Sončen dan je vsem prisotnim ponudil čaroben razgled in kot je fotograf Žiga  iz Ne čakaj na maj ( LINK ) v svojem zapisu napisal »Baje, da te na tej višini hitreje sonce opeče. Malo me je res. Je bilo pa brez dvoma vredno.« bi se z njim vsi strinjali

Romantično vzdušje se je preneslo tudi na vse mimoidoče pohodnike, ki so z radovednostjo pristopili zdraven  in tako pripomogli k še spontanješemu – pristnejšemu vzdušju in za vse skupaj nepozabnem dnevu.

Cvetje in dekoracija: M detajl

Organizacija: Želimo.si

Foto: Ne čakaj na maj ( oni majo to zgodbo ze na svoji strani – blogu )

Leseni izdelki : Wooden stuf

Šotori in Oprema : Turboleza

Lokacija: Mala planina

 

Utrinki s poroke:

Back To TopBack To Top