Eva in Alan: Velika Planina

Zgodba Eve in Alena se je odvijala na poseben način. V bistvu se vse poročne zgodbe odvijajo na poseben način, vendar je bila ta še malce bolj drugačna. Par sem spoznala šele na poročni dan. E&A živita na Malti. Ker je Eva Slovenka, je svojim novim sorodnikom želela podariti nepozabno darilo – lepote Slovenije.

Svoj sanjski dan si je zamislila v neokrnjeni naravi na nadmorski višini 1526m, nad Domžalskim domom na Mali planini s pogledom na najlepše slovenske gore. Organizacijo sta popolnoma prepustila Urški iz Turbulenze, ki je izbrala popolno ekipo. Že na vse zgodaj smo krepko zavihali rokave, da so stvari tekle kot morajo. Iz minute v minuto smo bili nad videnim rezultatom in vzdušjem enostavno navdušeni.

Sončen dan je vsem prisotnim ponudil čaroben razgled. Fotograf Žiga iz Ne čakaj na maj je v svojem zapisu napisal: »Baje, da te na tej višini hitreje sonce opeče. Malo me je res. Je bilo pa brez dvoma vredno.«  S tem se vsi strinjamo.

Romantično vzdušje se je preneslo tudi na vse mimoidoče pohodnike, ki so z radovednostjo pristopili zraven  in tako pripomogli k še bolj spontanemu in pristnejšemu vzdušju. Dan je bil nepozabnem!

 

PRIČAKOVANJA SMO IZPOLNILI:

Cvetje in dekoracija: M detajl

Organizacija: Želimo.si

Foto: Ne čakaj na maj (oglejte si tudi njihovo foto zgodbo te poroke)

Leseni izdelki : Wooden stuff

Šotori in Oprema : Turbulenzza

Lokacija: Mala planina